Hobby......................Tja, dat is niet zo moeilijk lijkt me,:modelbouw!!

Deze hobby heb ik toegespits op ' spoorwegen' .Daar ik al geruime tijd deze hobby beoefen, zocht ik naar een nieuwe uitdaging . Van deze uitdaging bent u nu getuige n.l. het gieten van diverse kappen van NS materieel.Voor jaren terug kocht ik resin kappen van verschillende 'merken' om zo de -gaten- in mijn verzameling te dichten.Echter de kwaliteit van de kappen was zodanig dat is uit die tijd weinig de jaren heeft overleeft.Wat wel de jaren overleefd had heb ik doorverkocht aan een liefhebber.Daar ik toen dus weer die gaten had in de verzameling ben ik gaan gieten met dat resin spul.Eerst puur voor eigen gebruik, totdat anderen mij vroegen eens wat voor hun te gieten......voorwaarde: zelf de 'master' aanleveren!! [het model dat afgegoten wordt].

Dat werkte......het allereerste model *jaren terug* in 2000 was die van een blokkendoos ces rijtuig. Daarna kwamen de blauwe engels, Mat '46, ketelwagens uit 1920 een truck [ daf ] uit de jaren 60 tot een oude luchtwagen van de VAM toe. Daar tijden veranderen, en ook de vraag van de bouwers,is de blokkendoos voltooid verleden tijd?Misschien dat er nog eens een blokkendoos MP door mij wordt gemaakt,of een houtwagen want die mis ik nog! Ook nog een OMBC zit in de planning.Maar ook diverse Stroomlijnstellen zou ik nog toe willen voegen aan het geheel! De pec of dec en de diverse Mat 36,40,46.

Belangrijk: we gieten niet meer voor derden, in deze snelle tijd zijn er mensen die het niet meer bij kunnen houden : ikzelf dus!

Er zullen wel met enige regelmaat producten verschijnen met een kleine oplage 25 stuks.

Oja.... deze tak van de hobby heb ik de naam NS-editions gegeven...maar dat wist u natuurlijk al!!